Публикации

Показват се публикации от април, 2015

Мароко

Изображение
Планините Атлас. Планините Атлас се разделят на три части: Висок Атлас, Анти Атлас и Малък Атлас. Общата им дължина е 2500 км и преминават през Алжир, Мароко и Тунис. Масивът отделя средиземноморското и атлантическото крайбрежие от пустинята Сахара. Най-високия връх е Тубкал (Toubkal)  - 4165 м, който е втори по големина за Африка след Килиманджаро. Проходът Тичка (Tizi n'Tichka) Пътят е тесен, изпълнен със звои и склонове от по няколко стотин метра, особено към върха. В момента тече строежа на нов път и тунели под планината. Сурова среда, в която растения, животни и хора намират начин да оцеляват и да живеят.   Модерният път е бил завършен през 1929 година. Преди това прекосяването му с камили е отнемало до 6 месеца.   Най-високата точка на прохода. За разлика от Маракеш, месните живеещи в планината не ти досаждат и не те гонят да купуваш от тях. Поради някаква причина ми напомниха много за родопчаните по скромното си поведение и добрия си нрав

God Mode

Изображение
Направете папка някъде на компютъра си и я преименувайте на: GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} В новосъздадена папка ще откриете 270 настройки, прокриващи всяка една опция, която може да бъде конфигурирана в Windows и всичко това на едно място.  Внимание: Ако оперционата ви система е Виста не използвайте тези инструкции!

Намери ми телефона (Андроид устроиства)

Изображение
Ако сте си изгубили телефона има голям шанс да го намерите, като напишете в google chromе "find my phone". Търсенето автоматично стартира android device manager и стига телефона ви да е включен дава опция за звънене, блокиране на телефона или за изтриване информацията от устройството.